x

HIJ IS ER: DE BOARDX SURF PONCHO!

Je leest het goed: vanaf deze zomer zal je eindelijk kunnen rondlopen in onze eigen BoardX poncho! Na lang aandringen door zowel monitoren als deelnemers, gingen we het voorbije jaar op zoek naar de ultieme surf poncho. We zijn dan ook heel blij dat we zowel stijl als functionaliteit wisten te combineren in een zeer geslaagde kwaliteitsvolle poncho!

Deze poncho is niet zomaar uit de lucht komen vallen, want een grote vraag en hoge verwachtingen brengen een grondige research met zich mee. De BoardX poncho is dan ook het resultaat van een lange zoektocht naar de perfecte surf poncho! We hebben geëxperimenteerd met verschillende materialen en ontwerpen om de beste surf poncho te creëren die er is.

(Lees verder onder de afbeelding)Onze poncho is ontworpen met de surfer in gedachten. Met meer dan 20 jaar BoardX achter de kiezen, weten we perfect wat de noden en wensen van ieder surfer zijn! Hij is gemaakt van hoogwaardige badstof die snel droogt en vocht afvoert, zodat je snel kunt opdrogen en warm blijft. De poncho is ook groot genoeg om je hele lichaam te bedekken en biedt veel bewegingsvrijheid, zodat je je wetsuit, bikini of surfshort gemakkelijk kan uittrekken en weer droge kleren kan aandoen.

(Lees verder onder de afbeelding)Maar onze surf poncho is niet alleen functioneel, hij ziet er ook nog eens fantastisch uit. Dankzij de stijlvolle zwarte badstof en de handige grijsblauwe buidelzak vooraan, zie je er cool uit terwijl je warm en comfortabel blijft. Na veel testen en aanpassingen zijn we er dus helemaal in geslaagd om de perfecte balans te vinden tussen stijl en functionaliteit.

(Lees verder onder de afbeelding)Dus als je een echte surfer bent, of gewoon iemand die graag zwemt of in de zee speelt, dan is onze surf poncho een absolute must-have. Het afdrogen en omkleden gebeurt met onze poncho een stuk efficiënter en aangenamer, zodat je meer tijd kunt besteden aan het doen waar je het meest van houdt - surfen!

Bestel nu jouw surf poncho en ervaar zelf het verschil!

PRESALE DISCOUNT
Dat kwaliteit zijn prijs heeft, weten we al langer dan vandaag. Maar ook hier is het ons gelukt om de prijs scherp te houden! De poncho zal deze zomer exclusief te koop zijn op al onze surfcamps aan €49 per stuk. Voor kinderen tussen 90 en 120 cm komt ze zelfs op maar €39 per poncho!

Wie onze poncho’s echter op voorhand via zijn boeking bestelt, krijgt een korting van €10 per poncho! Heb je al geboekt? Wees dan slim en laat de poncho nog aan je boeking toevoegen. Aangezien we maar een beperkt aantal poncho’s hebben gemaakt, raden we je absoluut aan om ons zo snel mogelijk een seintje te geven. Zo ben je zeker van de beschikbaarheid, én je korting uiteraard!

x